Noodoplossing bij een daklekkage

lekkage
Blogs

Wanneer u last hebt van een daklekkage, is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Een daklekkage is vaak al uren, dagen of zelfs maanden gaande en wordt pas na lange tijd ontdekt. Dat komt doordat een daklekkage nooit zomaar uit het niets ontstaat. Vaak is de lekkage al weken gaande, zij het in mindere mate. Maar wat moet je doen als je een daklekkage ontdekt?

Vang het water op!

U kent ongetwijfeld de beelden uit tal van films waar mensen met alle pannen en potten die in huis te vinden zijn het water op gaan vangen. Dat is zo gek nog niet. Het water dat u opvangt, kan niet in de vloeren en muren trekken en kan dus heel wat schade voorkomen. Zorg dus dat u zoveel mogelijk water opvangt door pannen, potten of emmers te gebruiken en in de drup te zetten.

Schakel zo snel mogelijk een vakman in

Het is van belang om zo snel mogelijk een vakman in te schakelen. De schade die bij een lekkage kan ontstaan, kan enorm zijn. Daarom is het belangrijk dat de lekkage snel verholpen wordt. Het is vaak al niet zo eenvoudig om de werkelijke plek van de lekkage te vinden en daar kan een vakman u dan ook uitermate goed bij van dienst zijn. Bovendien weet u zeker dat het lek veilig en snel verholpen wordt en dat alles meteen weer goed zit. Veel vakmannen bieden een spoedservice aan waarbij ze ook in weekenden en op feestdagen snel ter plaatse kunnen zijn om de problemen te verhelpen.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button