Spoedige dakreparatie voorkomt verdere ontwikkeling van schade

Wanneer er problemen aan het dak worden ontdekt, is het zaak dat die problemen zo spoedig mogelijk worden hersteld. Dat voorkomt immers dat de problemen zich verder ontwikkelen en in de toekomst voor grotere problemen zorgen.

dak reparatieVooral bij de wat oudere daken is er vaak van alles mis met het dak, soms ook zonder dat de bewoners dat weten. Ze wonen eigenlijk onder een tikkende tijdbom; het is afwachten tot er een keer een forse lekkage optreedt. Dat is zeker niet prettig. Een lekkage komt immers altijd wanneer het fors regent of stormt en vaak ook buiten de reguliere werktijden. Het is daardoor lastig om op dat moment nog een dakdekker te vinden die tijdig bij u kan langskomen voor een dakreparatie in Den Haag. Daarnaast zorgt een lekkage voor veel stress; u weet dat de boel lekt, het is misschien lastig om met spoed nog een dakdekker te vinden en ondertussen gaat het dagelijkse leven ook gewoon door. Ten derde kunnen dergelijke problemen voor veel schade zorgen. Niet alleen schade aan de spullen die onder de lekkage te vinden zijn, maar ook schade aan de dakconstructie, schade aan de muren die te vochtig worden en uiteraard schade aan de gezondheid van de bewoners als de lekkages te lang aanwezig zijn. Kortom: laat dergelijke problemen zo snel mogelijk verhelpen!

Vallende dakpannen

Ook wanneer dakpannen los liggen of gebarsten zijn, is het zaak deze zo spoedig mogelijk te laten repareren. Dakpannen kunnen immers losraken en vallen als ze niet stevig meer liggen. Daardoor kunnen ze voor veel schade zorgen bij de persoon die er net onderdoor loopt. Een dakpan kan dus voor levensgevaarlijke situaties zorgen! Maar dat niet alleen. Een losgeraakte dakpan zal er ook voor zorgen dat het dak niet langer waterdicht is. Het water kan dus zo het dak in stromen, waardoor het water voor schade kan zorgen.

Kiezen voor isolatie?

Wanneer het dak wordt gerepareerd, is dat voor velen een goed moment om direct over te gaan tot isolatie van het dak. Doordat de technieken op het gebied van isolatie steeds verder ontwikkeld worden, hoeft het helemaal niet meer veel te kosten en lang te duren om een bestaand dak te laten repareren. Maar wanneer het dak toch open ligt en er toch al dakdekkers op het dak aanwezig zijn, is het verstandig om direct de isolatie aan te laten pakken.

Uiteraard kunnen onze ervaren dakdekkers u adviseren omtrent de te kiezen isolatie. Elke vorm van isolatie heeft immers zo weer zijn eigen voor- en nadelen en is daarmee specifiek geschikt voor bepaalde daken. We kiezen samen met u het isolatie materiaal en de manier waarop het materiaal wordt toegepast. Daarmee zorgen we voor de perfecte isolatie voor uw dak. De energiekosten kunnen daarmee fors worden verminderd!

Waarom kiest u voor ons?

Persoonlijk advies
Vakkundig
Uw dak optimaal geïsoleerd
Lekkages snel verholpen
Neem contact op

Heeft u last van een daklekkage of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten neem dan contact op.

Call Now Button