Dakisolatie in Den Haag

Duurzaamheid is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden binnen de samenleving, daarbij kan een goede isolatie zorgen voor een flinke besparing op uw jaarlijkse energierekening. Voldoende redenen om uw dakisolatie nog eens nader te bekijken. Laat u adviseren over mogelijk verbeteringen of laat nieuwe dakisolatie plaatsen om nog meer te besparen op uw energie. Voor alles omtrent dakisolatie in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dakdekkers geven u met hun jarenlange expertise graag advies over de mogelijkheden om uw dak beter te isoleren.

Vormen van dakisolatie in Den Haag

Dakisolatie komt in meerdere vormen voor, zo kunt u bepaalde stoffen tussen uw dakbedekking en houtwerk laten aanbrengen, maar bijvoorbeeld ook kiezen voor platen. Beide vormen van dakisolatie hebben hun eigen voor- en nadelen. Zo is de ene vorm makkelijker aan te brengen dan de andere, glaswol kan bijvoorbeeld zorgen voor irritaties, terwijl de platen relatief eenvoudig zijn aan te brengen. U kunt dit zelf doen, maar voor dakisolatie in Den Haag ook een van onze deskundige dakdekkers inschakelen.

Het aanbrengen van dakisolatie is niet voor niets belangrijk, over het algemeen gaat maar liefst 30% van de opgewekte warmte via uw dak verloren. Warmte stijgt immers op en door een slechte isolatie wordt maar een beperkte hoeveelheid van de warmte in uw woning vastgehouden. Een goede isolatie weerkaatst de warmte en zorgt er daarmee voor dat u minder warmte hoeft op te wekken om uw woning te verwarmen.

Waarom kiest u voor ons?

Persoonlijk advies
Vakkundig
Uw dak optimaal geïsoleerd
Lekkages snel verholpen
Neem contact op

Heeft u last van een daklekkage of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten neem dan contact op.

Call Now Button