Lekdetectie in Den Haag

Lekkage is een van de grootste ergernissen onder veel woningbezitters. Niet geheel onlogisch, omdat de bron van een lekkage vaak lastig te traceren is en daarbij kan zorgen voor een blijvende waterschade aan documenten of bijvoorbeeld het houtwerk van uw woning. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt. Met lekdetectie in Den Haag kunnen wij lekkages verhelpen: onze dakdekkers staan klaar! Wij komen graag bij u langs voor het vinden van de bron van een lekkage en proberen deze waar mogelijk direct voor u te verhelpen. In sommige gevallen is een hevige regenbui de oorzaak van een lekkage, in andere gevallen vormt schade aan uw dakbedekking de bron.

Lekkage verhelpen in Den Haag

Het verhelpen van een lekkage is niet altijd even makkelijk. LekdetectieWanneer u een plat dak heeft kunnen kleine gaatjes of scheurtjes ontstaan in de dakbedekking, waardoor het regenwater richting het houtwerk van uw woning sijpelt. Vaak is het mogelijk om deze scheurtjes en gaatjes te repareren, maar wanneer er sprake is van een grotere schade dient soms een deel van uw dakbedekking  vervangen te worden. Om dergelijke situaties te voorkomen is het sterk aan te raden uw dakbedekking eens per half jaar te laten onderhouden door erkende dakdekkers. Zo wordt beginnende schade snel opgemerkt en kan het tijdig hersteld worden!

Bij een schuin dak kan regenwater bij een hevige regenbui tussen uw dakpannen komen, waardoor rottende plekken in het houtwerk ontstaan. Ook hierbij is het essentieel om de schade snel te herstellen om verdere rotplekken in het hout te voorkomen.

Waarom kiest u voor ons?

Persoonlijk advies
Vakkundig
Uw dak optimaal geïsoleerd
Lekkages snel verholpen
Neem contact op

Heeft u last van een daklekkage of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten neem dan contact op.

Call Now Button