Alles over dakbedekking in Den Haag

Heeft je dak zijn beste tijd gehad en is het tijd voor een renovatie? Heb je een reparatieklus aan je dak of wil je informatie over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking in Den Haag? Dan ben je bij ons dakdekkersbedrijf op de juiste plek. Wij leveren veel verschillende soorten daken en zorgen voor een snelle en uitstekende service.

Welke soorten zijn er?

Er zijn een heleboel mogelijkheden als je een nieuw dak wilt. Naast de traditionele dakpannen en rieten daken behoren ook materialen aluminium, zink, hout, shingles en leien. Voor een plat dak kun je kiezen uit dakleer van bitumen, PVC, EPDM en groendak. De helling van het dak, de oppervlakte en je budget bepalen de mogelijkheden. Vraag ons gerust om hulp bij het maken van je keuze.

Neem contact op voor advies

Het kiezen van een geschikt materiaal voor je dak is een lastige klus die flink wat tijd in beslag kan nemen. Je wilt dat de dakbedekking past bij de uitstraling van je huis, maar je hebt vaak ook een aantal eisen waar je aan moet voldoen. Deze eisen kun je terugvinden in de bouwvoorschriften van je gemeente. Laat je door onze medewerkers informeren over de mogelijkheden en over welke materialen het beste past bij jouw huis. Je kunt ook een afspraak maken voor een huisbezoek. Een dakdekker komt dan bij je langs om de situatie op het dak te bekijken en om je in te lichten over de mogelijkheden.

Waarom kiest u voor ons?

Persoonlijk advies
Vakkundig
Uw dak optimaal geïsoleerd
Lekkages snel verholpen
Neem contact op

Heeft u last van een daklekkage of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten neem dan contact op.

Call Now Button