Dakwerk in Den Haag

Voor al uw dakwerk in Den Haag nodigen we u van harte uit bij onze dakdekkers. Wij staan voor verschillende werkzaamheden klaar om u van hulp te voorzien, waarbij u kunt denken aan het plaatsen van dakbedekking op uw schuine of platte dak, het onderhouden van uw huidige dakbedekking en het repareren van beschadigingen aan uw dakbedekking. Zo bieden we u een totaaloplossing voor al uw dakwerk in Den Haag en omgeving! Naast een zorgvuldige verwezenlijking van uw wensen, geniet u bij ons van een persoonlijke en vakkundige service. Vooraf nemen we uw wensen met u door, om samen een geschikt en haalbaar plan op te stellen. Welke dakbedekking wenst u? Wilt u bijvoorbeeld dakpannen of een rieten dak? Vervolgens voeren we u werkzaamheden uit en komen we graag na een half jaar terug voor het onderhouden van uw nieuwe dak.

Dakbedekking plaatsen, onderhouden en repareren

Dakwerk is echter meer dan alleen hetDakwerk plaatsen van nieuwe dakbedekking op uw dak. Zo helpen we u ook met het onderhouden van uw dak, door de dakbedekking na te lopen op eventuele beschadigingen of slijtage. Mocht er sprake zijn van een beschadiging, dan repareren we deze graag voor u.

Tot slot behoort ook het verbeteren van uw dakisolatie tot de mogelijkheden bij onze dakdekkers in Den Haag. Een goede dakisolatie zorgt voor een lager energieverbruik en dus voor een flinke besparing op uw jaarlijkse energierekening. Wist u bijvoorbeeld dat 30% van uw warmte via het dak de woning verlaat? Zonde!

Waarom kiest u voor ons?

Persoonlijk advies
Vakkundig
Uw dak optimaal geïsoleerd
Lekkages snel verholpen
Neem contact op

Heeft u last van een daklekkage of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten neem dan contact op.

Call Now Button