Een nieuw dak laten plaatsen en isoleren

Blogs, Nieuws

Woon jij in een betrekkelijk oude woning in Nederland? Dan is de kans aanwezig dat de isolatie van jouw huis niet optimaal is. Zo is de zolder waarschijnlijk niet of nauwelijks geïsoleerd. Dit is natuurlijk zonde, want hierdoor moet je extra stoken. Dit kost je dus maandelijks meer geld. Laat jij binnenkort een nieuw dak plaatsen? Dan doe je er goed aan direct isolatie aan te brengen. Een flinke investering natuurlijk, maar op den duur verdien jij dit zeker weer terug!

Een nieuw dak plaatsen

Een nieuw dak plaatsen is iets anders dan simpelweg de dakbedekking vervangen. Wanneer jij een compleet nieuw dak laat plaatsen, vervang je namelijk ook de gehele constructie. Dit is bijvoorbeeld aan de orde wanneer het hout verrot is. Ook wanneer er houtworm in de constructie zit kan dit noodzakelijk zijn. Een nieuw dak plaatsen is geen alledaagse klus. Het is dan ook belangrijk dat dit op de juiste wijze uitgevoerd wordt. Jij wil straks immers toch ook niet onder een dak slapen waarbij je geen veilig gevoel hebt?

Laat een dakdekker jouw dak vervangen

Indien jij geen ervaring hebt met een nieuw dak plaatsen, doe je er goed aan dit uit te besteden. Hiervoor ben je bij een dakdekker aan het juiste adres. Een dakdekker kan namelijk niet alleen jouw dakbedekking vervangen, maar ook een compleet nieuw dak plaatsen. Met hulp van een professional weet jij zeker dat het dak goed in elkaar zit.

Zelf isolatie aanbrengen?

Is er een nieuw dak geplaatst door een dakdekker? Dan kun je zelf de isolatie aanbrengen. Hiervoor kun je het beste gebruikmaken van glaswol. Dit is namelijk één van de meest gebruikte materialen om een dak mee te isoleren. Het is vrij eenvoudig om glaswol aan te brengen tussen het dak en de gipsplaten op jouw zolder. Uiteraard moet je dan wel eerst de isolatie aanbrengen voordat je de gipsplaten plaatst. Alleen dan heb je optimaal profijt van de dakisolatie.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button