Een lekkage aan uw dak? Wij helpen u!

Blogs, Nieuws

dakWaterschade als gevolg van een lekkage in uw woning is vaak lastig te herstellen of zelfs soms helemaal onherstelbaar. Denk bijvoorbeeld aan waterschade wat ontstaat aan uw documenten als de administratie of fotoalbums. Wanneer het water in uw documenten is getrokken, is het niet meer te herstellen. Dit is vanzelfsprekend zonde, zeker wanneer de foto’s een grote waarde voor u hebben! Gelukkig staat onze dakdekker voor u klaar om u te helpen bij het verhelpen van een lekkage in uw woning, bijvoorbeeld aan uw dak. Ook is het aan te raden om een dakdekker eens per (half) jaar onderhoud uit te laten voeren aan uw dakbedekking.

Lekkages verhelpen door dakdekker

Het verhelpen van een lekkage aan uw dak is vaak niet eenvoudig, doordat de bron van een lekkage moeilijk te vinden is. Een klein gaatje of scheurtje in uw dakbedekking kan al aanleiding zijn voor een grote waterschade. Het vinden van dit gaatje is vaak echter lastig! Onze dakdekker helpt u hier graag bij. De dakdekker controleert uw dakbedekking op eventuele beschadigingen en zal deze direct voor u verhelpen.

Waar mogelijk zal een dakdekker ook de eventueel ontstane waterschade aan bijvoorbeeld het houtwerk van uw woning meenemen in het verhelpen van de lekkage. Waterschade aan het houtwerk komt bijvoorbeeld voor in de vorm van rottende plekken in het hout of schimmel op uw plafond of muren. Iets wat u vanzelfsprekend zo snel mogelijk verholpen wilt hebben om de stabiliteit van uw dak te kunnen waarborgen.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button